garpenblogg

Alla inlägg under juni 2009

Av Maria - 7 juni 2009 23:08

då önskar man att man likt Julia bodde nära vatten, titta så härligt det ser ut med ett kvällsdopp!

(bilden snodd från www.winniehurst.bloggagratis.se)

Av Maria - 7 juni 2009 08:51

var trots fina placeringar utan tvekan att få träffa G-borg Vildfare "Enzo" och hans nya familj. Eller nya och nya, han har bott hos dom i ungefär ett år och vi har nu så sakteliga börjat vänja oss vid att få höra positiva saker om Enzo. Dom berättar om hur lydig han är, hur snäll han är och hur duktig han är på att gå fint i koppel, hur avslappnad han är i nya miljöer- ja ni hör ju själva- Enzo är högt älskad och har det helt enkelt toppen!

Här ser ni en kavalkad av bilder på charmtrollet när han pussar snygga tjejer, rullar på rygg och intar norrköpingsutställningen :-)

Tur att matte har med sig vatten, det behövdes!

Sist ser ni nästan hela familjen samlad, och med en extra staffetjej som Enzo nog gärna hade sett följde med dom hem ;-)


Av Maria - 6 juni 2009 21:11

slog Tinas lilla Ärtan till med! Toppenskoj verkligen, Ärtan är ett sådant charmtroll, erkänner villigt att som matte till Ärtans mamma Vera så är jag inte helt opartisk när det kommer till busiga, rejäla och roliga staffetjejer :-)

Som ni ser på väg hem så var det en trött Ärta Tina hade i knäet. Vad kan vara mysigare än att ligga såhär.

Grattis Tina till en toppenprestation!

Av Maria - 6 juni 2009 20:50

är matte Åsa som visade G-borg Ärbara Tösen till en tredje placering i unghundsklassen med HP. Samt husse David och lillmatte Haidi.

Norrköpings utställningen var första anhalten på deras semesterresa, hoppas ni får det toppen resten av dagarna oxå och kör försiktigt

Av Maria - 6 juni 2009 20:41

Utställning i norrköping stod på schemat och som vanligt så innehåller ju utställningarna så mycket annat som är precis lika roligt och givande som bra placeringar. Denna dagen innhöll bla Garpenborg's Odessa. Dessas husse & matte ställde ut Tösen och idag fick Dessa hänga med. Självklart var hon både vacker och värdig, så som bara en gammal staffedam kan vara, snart nalkas hennes 11års dag!

Titta och njut av en grånad prinsessa:

Av Maria - 5 juni 2009 23:37

gången på blodspårskursen var det idag. Fem små staffar kämpade på ute i skogarna med varierande resultat, men på något vis är det ändå otroligt härligt, en aktivering som ger så mycket för både förare och hund.

Här bjuder vi på några bilder på Tina & Ärtan!

Imorgon kl 5 är det dags att gå upp och göra oss iordning inför utställningen i norrköping ;-) Nattinatti

Av Maria - 5 juni 2009 12:50

Så här sött såg det ut igår när dessa tre delade på mamma Witas ben som huvudkudde. Från vänster ser ni den röda tiken, i mitten den mörkaste av hanarna och till höger en av de mörka tikarna.

(Den andra mörka tiken samt brindlepojken låg och snuttade)

Av Maria - 5 juni 2009 10:04

Här är Elton! Hans matte Margareta Hedström skriver ibland här i bloggen och följer våra små garpenborgare. Är han inte fin så säg!  

(dopnamnet är Midnight's Oh my Captain)

Lycka till med lydnadsträningen önskar vi i Garpenborgen :-)

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards