garpenblogg

Alla inlägg under januari 2010

Av Maria - 6 januari 2010 20:38

det är frågan :-)

Men vi håller tummarna

fotografen är som vanligt matte Tina

  

Av Maria - 5 januari 2010 22:39

ja, han har säkert fler, men just denna vän firade han nyårtillsammans med och han heter Milo. Benji och Milo är faktiskt släkt på väldigt långt avstånd :-)

Hur som, det är härligt att se när två hanar är vänner, det värmer lite extra måste jag erkänna

Duktiga fotografen är matte Micha

  

  

Av Maria - 5 januari 2010 22:35

i nyköpingssnö!

*burr* så kallt det är, men jag måste erkänna att jag gillar det. Det är något visst med "extrem" väder (skinnarmo skulle väl skratta åt den benämningen) - man känner sig extra levande. Som ösregn, åskoväder, eller blåst som välter småträd :-) Det enda jag egentligen inte gillar är extrem värme, mao tur att jag bor i norden!

  

Av Maria - 4 januari 2010 14:20

Tiger är en 12årig kastrerad hankatt som är i desperat behov av ny husse och matte. I onsdags räddade min syster och hennes familj Tiger från avlivning (veterinären tyckte han var så fin att hon startade en räddningskampanj som ledde fram till Malin) Nu visar det sig att för Tigers del är det lite för mycket av det nya. Ett nytt hem är ju jobbigt i sig när man är i en sådan aktningsvärd ålder, men dessutom en hund (hur fin vi än nu tycker att Rex är så verkar inte Tiger hålla med) och som grädde på moset en människobebis vid namn Wilmer på 1 1/2 år faller helt enkelt inte Tiger på läppen.


Därför letar Tiger nu efter ett nytt hem, ett kärleksfullt sådant utan småbarn eller hundar. Andra katter kan fungera då han enl första ägaren har haft kattkompisar under uppväxten.

Som ni ser är han en mkt stilig herre!

Nu vet jag att de flesta som läser här är hundmänniskor, men ni känner ju folk i er tur osv, snälla sprid vidare!

För mer info om Tiger maila till cacadecheval@hotmail.com


    


Av Maria - 4 januari 2010 13:43

här hemma händer det saker. E bebisarna har öppnat sina blå ögon men vill inte göra annat än sova, så det innebär att vi inte kan delge några bildbevis av deras pliriga första ögonkast. Vi får återkomma helt enkelt.

Kristoffer å sin sida har nu fått börja äta själv, något jag dragit mig för pga allt förbaskat kladd! Men nu inser jag att jag inte har nåt val, vill ju inte att han ska bli helt efter,,, MEN då är det en himla tur att man har hundar! Älskade hungriga Vera & Yoyo hjälper mig med det värsta kladdet. K kör efter rättvise principen en sked till honom och en till hundarna :-)

    

  

  

  

Av Maria - 3 januari 2010 21:59

"Daggan" hälsar att hennes nyår oxå varit till belåtenhet och att livet är fyllt av vinteraktiviteter för tillfället. Som det ska vara alltså :-)

Tack till matte Lina för de mysiga bilderna

    

Av Maria - 2 januari 2010 15:00

det är Esther det (g-borg dorothea) utan henne hade det säkert inte blivit någon nyårsmiddag :-)
I alla fall verkade det ta på krafterna så det blev till att vila upp sig i soffan

Tack matte Sarah för fina bilder

    

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards