garpenblogg

Alla inlägg under mars 2010

Av Maria - 24 mars 2010 17:29

idag på morgonen tog sig Elise (som ska heta Decibel) en mysstund med sin mormor Vera. Dom är rätt lika dessa två tjejer, framåt, glada, pigga, modiga och påhittiga. Fortsätter Decibel att utvecklas åt det hållet blir vi glada.

Härligt med kavata tokbusiga staffar :-)


  

  

(ps Vera hälsar att man kan få en såhär tunnhårg mage när man är kastrerad, så det så, jo så lite inkontinent oxå,,,,men men hon slipper pyo i alla fall ;-) ds)

Av Maria - 23 mars 2010 19:56

yupp, vi har ju en alldeles egen tomtenissa i vår familj. Hon dyker upp lite då och då med massa presenter, för någon månad sedan fick Vera & Yoyo två omgångar hurtta täcken var- behöver jag säga att dom passade perfekt? Så fina blev dom så det var inte klokt.

Och idag kom den lilla nissan med kläder från danmark till både K och den ofödda bebisen. (Faktum är att det var premiärpresent till den ofödda/e inte ens vi själva har införskaffat något ännu)

Att nissan dessutom hjälper oss att passa valpar & hundar titt som tätt gör att vi inte riktigt vet hur vi ska göra för att få balans på det hela

MEN så hände det som så att Nissan blev kär i vår lilla fina Elodie, och att ha Elodie hos Nissan känns ju som att ha henne hemma, fast enklare- så det beslutet var ganska lätt!

Idag flyttade Elodie och vi önskar dom all lycka, och imorgon när vi ses en sväng ska vi fota dem ordentligt tillsammans, tills dess är detta vad som bjuds:


    


Av Maria - 23 mars 2010 19:53

en viss kille vid namn Elton har en egen putsarkatt, visst ser det rätt nice ut, ligga och sola och bli tvättad samtidigt :-)

Får mig att tänka på dessa putsarfiskar man kan se i naturfilmer ibland.

Tack Matte för mysig bild!

  

Av Maria - 23 mars 2010 14:50

här kommer åter några bilder som vi fått från Dilbas matte Sisko. Dilba är ju Rex & Divas dotter och vi är jätte glada över att Sisko låter oss följa hennes liv och leverne även fast vi "bara" är ägarna till pappan :-)

Som ni ser har hon det prima, nytt vintertäcke och en härlig katt att mysa med. Däremot mår hennes "storebror" Gibson inte så bra, och vi skickar varma tankar till honom och hoppas han kan ta sig över även denna svacka.

      

Av Maria - 21 mars 2010 12:26

3xflax har vi haft, för efter att tålmodigt väntat på provsvaren från labbet i England fick vi äntligen veta svaren, och ALLA TRE är clear.

Självklart hade vi inte använt en carrier pojke om det inte vore så att vi anser att det finns bra mycket andra viktigare saker än att vara bärare här i världen, men samtidigt: får man önska sig så är det förstås roligare med clear. Dock, icke att förglömma: "bärar hundar" är friska hundar som aldrig kommer att insjukna, i alla fall inte i just DEN sjukdomen, och gud vet vilka andra sjukdomar vi eller våra hundar är bärare av utan att veta om det. Utavlar man och använder sig av de tester som finns kan vi undvika att skapa sjuka individer, och det är det som ska vara det viktigaste.

Vi tackar Dalstaffarnas fine Cooper för hans insats :-)

och här en bild på de tre E puppisarna

  

Av Maria - 20 mars 2010 20:05

jag ÄR faktiskt så här söt, och lyfter dom inte upp mig exakt när jag vill så skriker jag- högt :-)


    

  

Av Maria - 20 mars 2010 19:45

ett glatt barn med tofflor på båda fötterna

 


Mindre glad pojke med bara en toffla kvar

  


och här en mycket glad Elise med bytet :-)

  


Av Maria - 18 mars 2010 22:59

inte har något gott med sig hälsar Vera våra läsare. Kristoffer har nämligen feber och Vera snappade detta först av alla och såg till att få den bästa platsen, brevid det kokande barnet :-)


  


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards