garpenblogg

Alla inlägg under april 2010

Av Maria - 14 april 2010 14:00

Idag fyller vår V kull 5år. Eller snarare Rut fyller 5år, för det är bara hon som är kvar i livet av de tre. V:arna har varit otursförföljda redan från start måste man nog säga,,, Det började med att dom fick mjällkvalster av en knäppis :-( inte roligt på små valpar kan jag berätta!

Sedan fortsatte det bara med elände känns det som

Vanja opererades för patella och blev aldrig bra efter operationen, fick somna in :-( Enzo har vi ju berättat om förut och han finns inte heller med oss längre. Det är G-borg's Viola "Rut" som fortfarande finns kvar, men hon har enl senaste rapporterna blivit allergisk igen (ja hon var det som liten, sedan försvann det i ett antal år)

Vad ska man säga, mer än att ibland blir det inte som man tänkt sig eller hoppats.

Vi skickar massa varma tankar till Vanja & Enzo i hundhimlen och något gott kommer med den vanliga posten till Rutan

  

G-borg Vanja

  

G-borg Vildfare & G-borg Viola firar sin 4års dag


Av Maria - 12 april 2010 15:20

G-borg's Clara "Pajas" husse & matte hade hittat en MH plats alldeles själva till henne och igår morse for dom iväg till Gnesta BK!

Inte nog med att det gick strålande, deras lilla tös tog sig igenom galant, utan dessutom kom dom förbi med uppfödarkopian av resultatet hem till oss igår *mums* med hemma leveranser för en höggravid uppfödare som knappt tar sig ner till tvättstugan för tillfället :-)

Sittandes på uppfarten med kameran fick jag några bilder som var helt ok i alla fall, dom får duga tills nästa gång vi ses och jag kan röra mig lite bättre

GRATTIS Helena & Dennis till Pajas finfina MH!


        


Av Maria - 11 april 2010 14:54

ja det är Elin det!

eller vad tycker ni själva? I mitt tycke har Myran aldrig sett bättre ut, eller så beror det på avståndet till Borås :-)


    

Av Maria - 11 april 2010 13:06

UnderbARA ARA, så skrev hans matte på deras blogg och jag är böjd att hålla med. Klart att det påverkar att han ser precis ut som sin mamma Yoyo i samma ålder, väcker till liv en del minnen av en vild Yoyo bebis :-)

Fast Ara är lugn säger hans matte, dom måste ha något speciellt i luften därnere i Ystad! Känner en del som säkert skulle vilja sända ner sina vilda staffar och få tillbaka filbunkar, kan vara en affärsidé ;-)


    



Av Maria - 10 april 2010 17:31

Elin som varit 10dgr i USA kom och hämtade sin Myra igårkväll. Myran ska flyga till Borås, och vi har burtränat henne för uppgiften. Hon är bekväm i bur, men däremot kan hon ju få för sig att skälla, men det är inte kopplat till bur, utan kan komma närsom hon upplever att hon behöver lite extra uppmärksamhet. Låt oss hoppas att hon lät sin nya matte slippa det just på planet :-)


Klart att det är tomt här hemma, men det är så toppenskoj att Ärtans dotter nu bor hos Elin, det var liksom målet hela tiden. Elin har väntat länge, och följt varje steg i hela processen och vi ville inget hellre än att hon, Boston & Nosa skulle få en Myra. Ja, hon har ju dessutom hetat Myran ända sedan hon låg i den där kylväskan :-) Ett tag trodde vi iof att det var två myror i ärtans mage, men det var helt enkelt så att vi från utsidan fick äran att stifta bekantskap med både Myrans fram och bakdel *ler* Hon låg där i ensamt majestät och sträckte ut sig.

Så när hon då äntligen kom ut - ja då har man bara hållt tummarna för att allt ska gå vägen, överleva första dygnen, utvecklas ok mentalt, klara ögonlysningen, gå igenom vet.besiktningen,,,

Men NU, ja NU är hon på plats i Borås


Titta här på dom två söta tjejerna:

  


först ville ingen av dom vara med på bild, men sedan löste det sig! :


  

Av Maria - 9 april 2010 23:39

ja tänk, här ligger det hela 8st staffeknytten. Wanessa & Rex bebisar i vår A kull. Dom fyller två år idag- HIPP HIPP!

Hoppas era födelsedagar firats som sig bör, och vi sänder massa varma tankar till Saffy i hundhimlen och till hennes familj

Kram från oss här i Garpenborgen 

  

Av Maria - 9 april 2010 13:46

här kommer ett gäng bilder på Garpenborg's Elodie "Babsan" från hennes nya tillvaro. Hon lever med sin moster Ulla (Garpenborg's Ylle) samt kusinen Gunilla (Garpenborg's Cpåmig)

Matte Diana är fotografen: stort tack!


           här med sin kusin Gunilla (Garpenborg's Cpåmig)   

Av Maria - 8 april 2010 13:45

Från vänster G-borg Casanova, G-borg Dorothea, G-borg Wanessa & G-borg Underverk.

Tack Sarah för bilden!

  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards