garpenblogg

Alla inlägg under april 2010

Av Maria - 8 april 2010 12:59

G-borg Öjvind, "Buddha" slappar i soffan. Foto: Matte Julia

  

Av Maria - 6 april 2010 18:48

G-borg Överman "Benji" och hans syster G-borg Ögonsten "Sessan" har återigen träffats för att busa loss. Härligt att höra att både hundar och mattar har det nice ihop. Tack Micha för bilderna!

    

Av Maria - 6 april 2010 12:33

Myrans ögon fint till den lila hundsängen :-)


  

Av Maria - 5 april 2010 16:31

har låtit sig fångas på några kort, tack matte Lisa för fint bildkollage på G-borg Elise "Decibel" Hon ser ut att ha det prima minst sagt!


  

Av Maria - 4 april 2010 18:55

ja Stockholms KK kommer inte att fortsätta ha sin utst just påskhelgen i fortsättningen, trist men samtidigt förstår man att priserna på inomhuslokaler i sthlm inte är att leka med. Vi får väl se till att bli lika trogna utställare till deras utomhus utst istället. Vallentuna flygflält förra året var riktigt trevligt.


Nå, här kommer bilder på de våra från den sista Lilla Stockholm och tack alla härliga valpköpare för att ni kom med era sötnosar och för det glada humöret ni hade med er. Esthers husse & matte hade med sig ett väldans stort påskägg som såg till att blodsockret hölls på en konstant bra nivå :-) tack!


  

Klassvinst med CK för G-borg Dorothea "Esther" ovan


Nedan syns syster G-borg Dagnys matte mer än just Dagny,,,iof inget att klaga över dom är lika söta både matte & daggan :-)

Sarah med Esther ser ni oxå samt Mr Sacred Heart 

    

sist en bild på G-borg Casanova "Milo" som även han vann sin klass, kul då det är hans första officiella utst. Han skötte sig som en prins - härligt att se


Varken Wita eller Ulla fastnade på bild, men dom hälsar att dom är glada över att deras dotter resp son gick och vann när dom själva fick nöja sig med 2:or,,,

Lite snopna blev vi allt då dom brukar vara självklara 1:or oavsett domare, men c'est la vie

Vilda Vera imponerade inte heller på domaren, men tog sig till en R bästa tik placering trots klagomålen :-) :-)

Vår något spretiga grupp med hundar från fyra olika kombinationer kom 3a av totalt 4a uppfödargrupper och fick HP.

Tack tjejer för att ni stannade!


Av Maria - 4 april 2010 13:29

ja i fredags var det MH igen för 3 härliga G-borg ekipage. Vi hade återigen hittat platser på briardklubbens MH, denna gång på sthlms avd BK. Lite vårsol tittade fram och hundarna hade en trevlig stund i skogen, i alla fall våra :-)


  Diana med hennes gulliga Yrväder Gunilla (G-borg C på mig)     Gunilla med mamma Ulla   Milo (G-borg Casanova) var mer uppe i luften än på marken :-)       

Av Maria - 2 april 2010 21:40

Garpenborg's Dio ser ut att vara redo för färden, frågan är om blåkulla är redo för honom?


  

Av Maria - 2 april 2010 14:06

visserligen är det inte så mycket man ser i 7-8v åldern, men ändå skönt att inga tecken på PHPV/PHTVL eller katarakt mm fanns för dagen :-) Det är alltså jätte viktigt att lysa om hundarna när dom fyllt 1år för att vara lite mer på den säkra sidan. (ja ska man göra som ö-lysarna vill så skall alla hundar lysas 1ggr per år) Många tror att en lysning vid 8v = ok för resten av livet och så är det alltså inte. Både katarakt och PHPV/PHTVL kan "dyka upp" senare, vad gäller just PHPVn så kan det alltså hända att den inte syns på en valp, men den är medfödd. Katarakt utvecklas med tiden.

Nå, hur som, för dagen är lilla Myran ua 

  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards