garpenblogg

Alla inlägg under september 2010

Av Maria - 20 september 2010 00:07

som många av er märkt bråkar min hotmail med mig och skickar massa strunt till alla adresser,,,vilket gör att jag inte heller kan maila ut som vanligt, hoppas det reder sig snart, man blir lite lätt handikappad när man inte kan maila. Sedan har det varit lite mycket här hemma senaste veckan/orna, ingen skugga över några hundar varken stora eller små dom har varit som änglar hela högen, utan det är "tvåbeningarna" samt "öppna eget grejen" plus "jobba ideellt grejen" och "vara utan sambo grejen" som satt käppar i hjulet för övrig kommunikation med vänner och valpspekulanter. Ber om ursäkt för detta, ska försöka jobba ikapp under veckan!

Nu till något roligare, LP1 KORAD Garpenborg's Ånna var på utställning idag. Dagen till ära var det Marianne på Winniehurst som visade henne, detta ledde till en andraplacering med CK i en tuff bruksklass. Tjoho så skoj! Och kolla in dessa härliga bilder, hon är bara för söt denna dam. Merci Marianne!

      

    

och kolla här då: Igor som debuterade idag, och vilken debut: B I R

!GRATTIS Marianne & Igor!

Av Maria - 19 september 2010 23:38

hela gänget

  

för första gången i husses famn

  

mjuk mammafamn

    

och så min egen gulliga Alexander bebis :-)

  

Av Maria - 17 september 2010 15:46

 

 

och det till vänster i bild som ser ut som en liten brun hög,,,är en död svamp!   

Av Maria - 15 september 2010 23:45

Garpenborg's Ylle "Ulla"

mamma till Ö och C kullarna (totalt 8st valpar) skall förhoppningsvis bli mamma igen i mitten av oktober. Ulla är en sådan tik som alla uppfödare vill ha (eller rättare sagt borde vilja ha) , stabil och trevlig, vilket visade sig i MHet, frisk och sund, enkla valpningar och en oerhört god mor, dessutom får hon alltid fin kritik oavsett för vilken domare man ställer. Avkommorna ligger bättre än snittet för rasen på HD och ED resultaten, 7st av 8st är MH beskrivna med resultatet "känd mental status" 7st av 8 är UA på ögonen (en har phtvl/phpv grad1) Som grädde på moset fungerar hon super med våra hemmatikar och med oss- kan man önska sig något mer?  Inte i mitt tycke i alla fall

(ja förutom att vi önskar att hennes son conrad fanns kvar i livet förstås, vill ni läsa mer om honom kika in på kategorin c kullen till höger)

Tack Diana för att vi får låna in henne igen, och för en fin bild på en fin tjej!

  

(ps när man lånar in en tik betalar man förstås tikägaren för detta, antingen en summa per valp, en klumpsumma eller en valp som ersättning. Kika på skk.se på låneavtal om ni vill läsa mera om vad det innebär ds)

Av Maria - 14 september 2010 23:22

nu är G kullen dryga veckan gamla, alla mår prima och Tösen är en perfekt mamma! *lycka*


de två tikarna

    

röde pojken vilar efter ett tufft pass vid mjölkmaskinen

   

hans två bröder kämpar dock vidare

    

Av Maria - 14 september 2010 20:39

fast i det här fallet

Ärtan på Kristoffer, Kristoffer på Wilmer

  

  

  



Av Maria - 14 september 2010 10:11

Igår kokade min syster och jag äppelmos och bland äpplena vi tagit in från tomten hade det smugit sig med en snigel som Kristoffer till sin stora glädje upptäckte. Han nynnade en av sina favvolåtar:

"Lilla snigel akta dig, akta dig, akta dig, lilla snigel akta dig- annars TAR JAG DIG!" 

Fast i vårat hem slutar den med "annars tar VERA dig!"

Hon utgår nämligen ifrån att allt är ätbart och att det enda rätta är att smaka oavsett hur dumt det kan verka. K lyckades i alla fall freda sin snigel. Kan berätta att han lyckades sämre med ett godishalsband som Vera svalde förra veckan,,,vi väntar på att gummisnodden som godisarna satt fast i skall titta ut ur Vera, ännu ingen snodd i sikte

      

  

Av Maria - 13 september 2010 21:32

Vera har för dagen hela tre döttrar här hemma, Yoyo som hon aldrig kommer ifrån  :-) Tösen som har valpar, och nu Ärtan vars familj är på semester. Verkligen underbart att se dem tillsammans i harmoni här hemma. Ja Tösen är förstås mest inne på sitt rum i lugn och ro, men hon har inte verkat ha något emot det hela.

   

vi upplever att ju försiktigare man tar det i början när det kommer en ny hund in i familjen destå bättre går det sedan under resten av vistelsen. Är det bara någon dag bryr vi oss inte om att integrera, men som nu med Ärtan som skall vara här en vecka, då är det skönt att få det att fungera. Vera fungerar iof med alla, och Ärtan likaså, men med en tik med valpar hemma så får man ju inte kompromissa med hennes välmående.

Men som sagt, det fungerar fint, duktiga tjejer!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards