garpenblogg

Alla inlägg under april 2011

Av Maria - 20 april 2011 18:22

Tack till Tina med familj för det!
 

Av Maria - 20 april 2011 05:45

tack matte Pia för en härlig bild! Nu är vi nyfikna på att se hur han ser ut när han står på alla fyra tassarna :-)

 

Av Maria - 19 april 2011 15:40

Kristoffer är mycket duktig på att äta på egen hand nuförtiden, han spiller nästan bara på sig själv och hamnar saker på golvet ropar han på hundarna. Dom får även tvätta hans händer när det är färdigätet. Han kan dessutom hämta mat i kylskåpet och då blir det oftast youghurt han väljer. Allt detta är mycket smidigt tycker jag.

Häromdagen orkade han dock inte äta upp och jag som hade missat att han ens hämtat nåt att äta blev varse om att så varit fallet när jag möttes av denna härliga syn :-)

 

ett stycke nöjd lillebror

Av Maria - 18 april 2011 20:35

*stolta- så stolta*

kika mer pååp Nosas blogg förstås, kennel Minstaff bland länkarna till höger

Av Maria - 18 april 2011 05:24

efter K's tandborstning skulle jag bara fixa en grej innan det var dags för nattsaga, så blev det så där tyst, ja ni vet den där tystnaden som indikerar att något inte står helt rätt till. Har lärt mig att ta med mig kameran när jag "hör" den tystnaden- här synes beviset. K har hittat gömman för fiskmaten, varför han bär solglasgögon vet jag dock inte :-)

    

man undrar ju om det kan vara gott, det luktar inte gott,,, nåväl vi kan återigen bara konstatera att farligt kan det i alla fall inte vara.

Av Maria - 16 april 2011 21:15

Yoyo & Coopers tre barn var på plats. Ara med en resväg på 7 timmar(!) och Decibel samt Babsan utgjorde ett härligt gäng. Tillika härliga hussar & mattar, men den härligaste matten var den som passade våra barn & hundar, dvs Babsans matte Diana- helt SUPER härligt att kunna vara ensamma på utställning för första gången på tre år (nästan i alla fall) TACK!

Med på färden var även Garpenborg's Ärbara Tösen, vi ville ta en genomkörare med tanke på wds, och vi känner oss nöjda med vad vi såg. Visst finns det saker att slipa på, men den övergripande bilden var sådan som vi tänkt oss.

Sedan blev resultaten för dagen oxå bra, det var en bonus :-)
Garpenborg's Ellis "Ara" två i juniorklassen (av 10st)

Garpenborg's Elise "Decibel" härlig kritik men bestämde sig för att hon tänkte ta sig fram i ringen i passgång, tre tjusiga varv i samma gångart hanns med innan domaren beslöt sig för att ge upp hoppet :-) en tvåa blev resultatet. Vi har nu hört att den lilla fröken fått sin första cykeltur :-)
Garpenborg's Elodie "Babsan" knep andra platsen i unghundsklass med CK *tjoho* (även här 10st anmälda)

Garpenborg's Ärbara Tösen smällde till med sin bästa placering i karriären och hamnade på en hedrande tredje plats i bästa tik - inte illa pinkat för en fembarns mamma som inte varit på utställning sedan HUND2009

            

här en bild på Tösen från just stora sthlm -09

  

och titta här, en mycket trött Ara kille ;-)

  

slutligen mumsade vi påskägg som Decibels husse&matte hade med oss till oss- TACK- hur gott som helst, precis vad man ville ha när man nöjd & trött sätter sig i bilen på väg hem   

  

åh, höll på att glömma vår HP belönade uppfödargrupp med finfina ord från domaren- tack alla inblandade!


Av Maria - 15 april 2011 06:30

Irmas bror Eros kom och hälsade på, 12v vaccinering stod på schemat. Fast på Irmas & Eros schema stod det bara lek och åter lek

        

vad gör du gammelmormor?

  

Irma somnade sött efter denna fredag kan jag lova :-)

Av Maria - 14 april 2011 21:15

våra V valpar, vi tänker på er alla tre! Så små och fina, så många förhoppningar, så lite som det blev av dem. Samtidigt tacksamhet för den tid det blev. Likt förra året ni fyllde år så sänder vi många varma tankar till Enzo & Vanja i himlen och något gott via den vanliga posten till Rutan

    

man kan kanske tycka att det blir återkommande detta att vi skriver att vi tänker på de som ej längre finns, dom finns ju så att säga lika lite varje år som dom skulle fyllt ett nytt år. Men att vara uppfödare innebär faktiskt mycket sorg, många tunga beslut både att ta för egen del men framför allt att få följa valpköpare när dom tar dem. Att stötta så gott man kan, att ta sitt ansvar samtidigt som man måste vara ödmjuk inför naturen. Alla valpar föds inte med samma förutsättningar, alla blir inte friska. Det är tungt, och det ska det vara oxå. Tycker man inte att det är tungt då blir man ingen bra hunduppfödare.


Puss till Vanja, Enzo & Rut!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards