garpenblogg

Alla inlägg under oktober 2011

Av Maria - 5 oktober 2011 14:05

kolla min Verapera- glädjeskutt som alltid på utställning- sist eller först spelar ingen roll. Som jag precis skrev till fotografen Fanny Waginder så kanske jag borde anamma den inställningen själv :-)

        fina ekipaget Josef & Marianne syns oxå i bild :-)

Av Maria - 4 oktober 2011 13:50

tagen från Witas lilla blogg- tack för lånet Liza

två söta brindletjejer  

Av Maria - 3 oktober 2011 18:27

jag ogillar att faktist att prata med folk jag inte känner, det kanske man inte kan tro, många kan nog tycka att jag pratar för mycket, men så är det i alla fall. Småprata är hemskt meningslöst, jag vill att det i så fall ska finnas en tydlig funktion, som att prata med en kund (jag vill att han/hon ska vara nöjd och glad och rekommendera företaget vidare) eller med en valpköpare (lite som ovan, fast förstås supernice att få prata om ett gemensamt intresse dvs garpenborgs bebis:-) Men allt annnat småprat (heter det ens det? "väder&vind prat" eller vad säger man-marianne hjälp mig) är hemskt! Och allra värst är att möta "vanliga" snacksaliga hundägare när man är ute och går *ryser* Som jag tidigare nämnt har jag hört flera kalla mig för "där kommer hon den där som inte vill hälsa" och det är ju bra :-)

Men nu har jag en son som faktiskt lärt sig prata,,, och vips inser jag att han saboterar för mig. Han vill ju hälsa på alla han ser! det är "hej" hit och "hej" dit. Helst av allt vill K hälsa på människor som promenerar med sina hundar. Ja, vad att göra? Gilla läget antar jag.

Idag var det i alla fall lite lustigt vi är vid solvalla för att möta upp min mamma som var på väg hem och vi möter då en äldre herre som är ute och går med sin gamla blandistik:

K - HEJ!

mannen- Hej :-)

K- vad gör du??

mannen- är ute och går med min hund, precis som ni

k- Men VARFÖR du bara har EN hund??!!


ja i K's ögon kan ju det helt klart verka suspekt :-)

  dubbelpuss=dubbelt så mysigt


Av Maria - 3 oktober 2011 14:37

här ligger hon- finaste lilla Irman. Nästan rumsren och tuggar iprincip bara på mina händer :-) Kan "Stå" jättefint och kommer när jag ropar- kan nästan inte bli bättre än så :-) Hon är smidig, hon passar in helt enkelt. Vi hade älskat henne oavsett förstås, men jag är ändå lättad över att vi fick lite tur vår väg och att hon är så pass enkel som hon är.  Precis som snällhet ibland kan vara en egenskap som ej får den uppskattning som den förtjänar oss människor emellan så tycker jag att smidighet och just förmågan att passa in i flocken kan komma lite i skymundan när det kommer till egenskaper som är viktiga hos våra hundar.     

 

Av Maria - 1 oktober 2011 18:08

att hon har sån mysig relation med alla sina döttrar (Yoyo, Ulla, Ärtan & Tösen) här ligger hon och har det gott med Ulla   

   

sedan att inte döttrarna kanske inte alltid är lika gulliga mot varandra är en annan femma :-)


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards