garpenblogg

Alla inlägg under september 2012

Av Maria - 23 september 2012 23:45

Garpenborg's Jolene "Stina" debuterade igår i valpklass på en inoff utställning och med den äran :-) Grattis till matte Anki och gissningsvis är hon även fotografen bakom bilden nedan som jag stal från facebook.

Rosetter klär henne tycker jag :-)

 

Ulla & Tores fina lilla dotter! SÅ söt och galet charmig   

Av Maria - 22 september 2012 09:07

the one and only är här och hälsar på! Huset förvandlas till en cirkus med alltför många individer som har behov av att leka galna lekar timme ut och timme in :-) Här en kort paus i soffan

       

Av Maria - 21 september 2012 16:53

nu slår det mig att rubriken antyder att det hela var roligare än det kanske var :-) Beroende på hur förtjust man är i bubbel då, nå hursom, dessa bilder hade jag totalt glömt bort. En rolig stund på tomten

                       

idag tänkte jag en stund på att det är en lycka att ha ett intresse som man fortfarande efter näranog 20år tycker är precis lika utmanade och roligt som från början. Om inte tom mer faktiskt. Jag var 17år när jag köpte (eller fick är nog ett bättre ord här, tack mamma!) min första hund, och nästa år fyller jag 40,,, Min första kull föddes 1993 och det innebär att kenneln firar 20års jubileum nästa år! Jag gissar att vi kommer fira detta på något vis, kanske en lite större kennelträff är på sin plats *funderar*


Nå, egentligen hade jag tänkt skriva ett par rader om hur uppslukad jag ofta blir av hundarna/kenneln/kollegorna/det ideella engagemanget, men känner att det är svårt. I mitt fall får jag nästan tunnelseende och man skulle kunna jämföra det med en slags förälskelse. Omgivningen försvinner alltsom oftast och det är förstås på både gott och ont.


Men självklart kan det ju finnas risk att bli totalt insöad. Erkänner att umgänge med icke hundmänniskor ofta prioriteras bort, och iom barnens intåg så har ju tiden blivit än knappare och då har övriga intressen som jag uppskattat mycket blivit till ett minne blott.

Nå det kommer mer tid framledes, det hoppas jag i alla fall på :-)


Imorgon skall jag på möte med ett gäng tokkunniga hundmänniskor och jag bara ÄLSKAR att vara i deras sällskap. Det är faktskt en ynnest! När jag kommer hem därifrån så känner jag mig alltid enormt laddad inför att forstätta jobba för rasen, för klubben och för mina kollegorsskull och även för oss i vår kennel. På så vis tycker jag att alla borde pröva på att arbeta ideellt i hundvärlden, inte bara för att det behövs utan oxå för att det verkligen kan ge en något tillbaka. Men det gäller förstås att finna en plats där man kommer till sin rätt, och i början får man ju ta det som bjuds förstås :-)  


Av Maria - 20 september 2012 15:20

och inte till vilka bofinkar som helst, utan vi passar Mariannes mysiga fåglar Joel & Olle!


Jag hade ställt in mig på att det skulle vara lite skoj för barnen men upptäckte att "lite skoj" inte riktigt räcker till att beskriva barnens lycka. Det första dom gör på morgonen är att pila dit för att säga godmorgon, sedan vill de helst äta sin frukost framför fågelburen (bye bye barnteve) Hämtningarna från dagis går enklare då vi ju förstås måste skynda oss hem för att  mata Joel & Olle. Detta sker sedan för handen, trots små missöden i kommunikation mellan Kristoffer & Joel (ja eller Olle, vi har i förvirringen bytt namn på dom) som lett till att Joel tillrättavisar sin personlige assistent så fortsätter K att mata med glatt humör. Det gjorde inge ont alls mamma deklarerar han, och letar efter fler frön att erbjuda sin favorit Joel :-)

 

och ja, klart jag inser att det är nyhetens behag, men ändå jätte roligt att se. Här ovan fyller vi på mer frön :-)

     

så har dom tappat några fjädrar, men det var första dagen bara, tror dom faxade runt lite mycket i början. Men idag fick barnen med sig fjädrarna samt bilder på fåglarna att visa upp till samligen på dagis. Stolta killar!

   

Av Maria - 19 september 2012 15:47

kan man bli annat än glad när man ser dessa?

   

eller de här? :-)

   

tack mamma för alla fina blommor!!


Av Maria - 18 september 2012 22:56

under inflygningen till bromma :-)

en vanlig regnig dag här hos oss
  

Av Maria - 17 september 2012 17:13

det hände igen! och på tre ägg på raken- är det något skumt i görningen? Minns då vart ni läste det först :-)

 

Av Maria - 17 september 2012 15:47

denna söta bild på Ymer & Garpenborg's Äbbe fick jag av mamma/matte Ulrika för ett tag sedan- galet söt tycker jag!

 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards