garpenblogg

Alla inlägg under oktober 2012

Av Maria - 1 oktober 2012 20:07

i helgen har dessa damer varit ute och tävlat rallylydnad, det var fortsättningsklass på schemat och Wita som redan har ett 1a pris i bagaget gjorde ingen besviken nu heller trots ett långt uppehåll. Hon knep åt sig 87p och en 5e placering av 25st deltagare- så SKOJ! Varmt varmt GRATTIS!


två av våra favoritbilder får illustrera inlägget

   


jag funderar vidare och tänker att det är så starkt att bara ta vid där  man var senast på det här sättet, dom tävlade senast 18/9 2011, så nästan exakt ett år sedan. Wita ska ju få ett litet syskon i form av en tvåbent bebis och har haft som främsta jobb att hjälpa husse att ta hand om matte som inte mått så himla bra. Och det har hon gjort med den äran, fina fina Wita.

Underbara älskade hundar, vad vore vi utan dem?


Av Maria - 1 oktober 2012 19:49

joo dom ska vi inte förglömma att förtälja er om. Fyra hundar med vårat prefix startade, alla fick excellent och skötte sig fint men den enda som kunde stoltsera med ett CK var härlige Alfons. Han slutade även som BIR veteran :-) Det var inte galet mycket hundar anmälda, 10st rottisar och 19st staffar, men överlag väldigt fin kvalité. Utställningen hade varit lika trevlig som alltid och både Sofia & Marianne var nöjda med sina resor, något vi oxå är. Tänk vad galet lyckligt lottade vi är som har så goda vänner att dela vårat intresse med! Allt bara flöt på fint, trots att det var mkt att tänka på och fixa med. Inga finska champions men vi ser som vanligt till så mycket annat än vinster och vi vill förstås gratulera alla som det gick bra för-Grattis!


här en bild som Sofia tagit av sin fine veteran Alfons - han är verkligen i hennes hjärta, nu och för alltid   

 

STORT TACK SOFIA & MARIANNE FÖR ATT NI ÅKTE DIT OCH VISADE VÅRA TJEJER!

Av Maria - 1 oktober 2012 14:27

passar ju bra en måndag när det ändå bara regnar. Det är klubbens MH protokoll som jag länge tänkt "ta tag i" Inget avancerat, men det vore ju bra om de kunde finnas i pärmar i bokstavsordning :-) När en hund gjort sitt MH så får ägaren ett protokoll, ett går till uppfödaren, ett annat till SBK och ett till rasklubben. (Och förstås går det även att läsa beskrivningen på hunddata.)

 

Av Maria - 1 oktober 2012 14:05

blir en vecka imorgon, men på bilderna är dom bara tre dagar. Barbro har nu landat i sin mamma roll och med den äran dessutom. På bästa vis pysslar hon om de små, tvättar och myser med dem samt vaktar dem mot farliga Kalle som ibland gör misstaget att kika in genom barngrinden :-)


först ett par bilderna på de fyra töserna

       


sedan nu de två urgulliga hanvalparna!
   


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards