garpenblogg

Direktlänk till inlägg 22 december 2012

Vackra Troja

Av Maria - 22 december 2012 20:30

åh vet ni, häromdagen sammanföll livet sådär perfekt som det ibland kan göra. Vi var bjudna på kalas hos min moster med familj i solberga och SE UCH, NO UCH Garpenborg's Toscana "Troja" med husse Arne befann sig ett par hus bort. Klart vi bestämde träff. Vi träffade senast Troja & Arne 2008  när det var världsutställning här i sthlm och hon fick då exc i championklass men oplacerad, dock tävlade hon i best brace med Zören och där vann dom :-) Så det hade hunnit gå ett par år. Det var så himla roligt att få träffa henne igen! (ja dig oxå Arne förstås:-)

Troja fyller 10år den 28e feb, men inte märktes det. Knappt några gråa strån alls och en smärt snygg kropp.

       

Lite svårt fotat då det snöade som sjutton men nog ser man hur fin hon är.

Arne, varmt varmt tack att du tog dig tid till detta så jag fick pussa på henne, det värmer i hjärtat. Något som oxå värmer är att se hur mycket du älskar henne och hur viktiga ni är för varandra. Det bara lyser om dig när du pratar om henne, och hon hade bara ögon för dig.

Så vackert    
ANNONS
 
Marianne

Marianne

22 december 2012 20:45

Tårögd.......

http://winniehurst.bloggagratis.se

Maria

23 december 2012 08:45

förstår det,,,,
kram på dig

 
Ingen bild

Arne B

14 januari 2013 21:02

Hej Maria.
Kollade in och hittade bilderna du tog och jag blev lite rörd över det du skrivit. Blev jätteglad av att du tyckte Troja såg fin ut, och att du såg vi tycker mycket om varandra. Hon är mitt hjärta och det bästa jag har.
Det var riktigt kul att träffa dej med, och hoppas vi ses mer snart igen. Troja hälsar.
Mvh Arne

Maria

15 januari 2013 14:23

Hej, ja det syntes verkligen lång väg Arne. Så fint! Som uppfödare finns det inget bättre i hela världen än att få en glimt av en vuxen/gammal hunds liv och se hur älskad den är. Det är därför man/jag håller på med det jag gör, den där kärleken, det är så vackert! Och att då minnas hur jag planerade T kullen, alla tankar och funderingar, de 8v med valparna, minnas just Troja som valp- sedan att se er stå där i snön massor av år senare- ja det är fan i mig MAGISKT!
Kram på er båda!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 april 2018 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - 24 mars 2018 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - 14 mars 2018 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - 14 mars 2018 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ garpenblogg med Blogkeen
Följ garpenblogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se