garpenblogg

Direktlänk till inlägg 5 november 2014

WDS 2014- Garpenborgs gänget

Av Maria - 5 november 2014 19:49

många blev bilderna även från detta årets WDS. Finland var värdnation och det fanns inget att klaga på när det gällde arragemanget som sådant- de levererade <3 

Många äro skälen till att åka på en världsutställning, framförallt att få möjlighet att se så oerhört många hanar på ett och samma ställe, och i många fall även avkommor till dessa. Att kunna jämföra sitt eget avelsarbete med ett såndat stort urval är även det roligt och sedan är det ju helt enkelt flärd och spänning för en utställningsnörd :-)

En del funderingar hinner man oxå med, när jag kikade runt ringarna såg jag många som i stor utsträckning valde att prata med sina vänner medan de väntade på sin tur, istället för att kika på de hundar som var inne i ringen,,, Man väntade helt mest på sin tur, som om d vore vilken utställning som helst,,, Vad vet jag, dels såg jag förstås inte alla hela tiden och dels så kanske de redan sett alla dessa ca 200 staffar sedan tidigare :-) För egen del kopplade jag på tunnelseendet och hade inte velat prata med någon ens om jag fått betalt - tur att vi alla är olika! Rätt hemskt kanske om alla sprungit runt lika fixerade som jag :-)

En annan glädjande notering var att det var lugnt och tyst inne i ringen och runtomkring den <3 Ytterligare en annan var att en hel del hundar var (precis som på wds i ungern) helt KOLsvarta. Inte ett brindlestrå så långt ögat nådde,,,kanske något man lägger mycket krut på att uppnå, tror inte jag sett  en enda i sverige som sett lika svart ut.


Vi var lyckliga över att våra fem egenuppfödda samtliga erhöll excellent och Vivi & Vera placerade sig 3a resp 4a i sina klasser. Wilma VG och Lisa excellent samt tvåa av två (återkommer till detta i separat inlägg)


Här bilder från när vi var på väg därifrån-kön till de fina fotobåsen som var riggade med perfekt ljus och bakgrund hade ringlande köer till sig och vi ville bara komma iväg, så en enkel vägg fick duga :-)


Först bilder på alla vi hade med oss

   

 


och sedan en bonusbild på bara Garpenborgarna <3

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 9 april 2018 16:54

Under en heldag så kommer ni få prova på allt vad viltspår innebär.. ingen förkunskap krävs alls utan detta är en kurs inriktad just för nybörjare alt att man provat på lite men känner att man behöver ytterligare stöd.    Det är verkligen en perf...

Av Maria - 24 mars 2018 09:26

Hej och varmt välkommen till Garpenborgs kennelträff fredagen 30e mars Här kommer vi försöka sammanfatta allt ni kan tänkas behöva veta inför dagen    Var? Stockholms Hundsportcentrum i Uppl.Väsby (vägbeskrivning i separat fil) När? Vi börja...

Av Maria - 14 mars 2018 15:48


Den stolte fadern

Av Maria - 14 mars 2018 15:31


HD:B ED:ua Öga:ua L2HGA&HC: Gen.clear BPH: genomförd, skottfast Mamma till kennelns K3 kull ...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards